Lp |
Login
|
Język
|
O sobie
|
Link do CV |
551 |
Aneczka7 |
niemiecki |
Brak informacji |
|
552 |
anatom86 |
niemiecki |
Mój profil zawodowy:
Gruntowne wykształcenie z zakresu filologii germańskiej
Doświadczenie w pracy z młodzieżą
Znajomość metodyki nauczania
Bardzo dobra organizacja pracy
Kreatywność, umiejętność przekazywania wiedzy w sposób przystępny i inspirujący do samodzielnego
zgłębiania wiedzy
Odpowiedzialność oraz rzetelność w wykonywaniu powierzonych obowiązków
|
|
553 |
amber5 |
niemiecki |
Brak informacji |
|
554 |
Allesgute-17 |
niemiecki |
Posiadam duże doświadczenie w realizacji projektów, obsłudze klienta.
Uczenie zawsze było moja pasją. Uczę nowocześnie z wykorzystaniem najnowszych metod.
Duże doświadczenie w pracy w firmie, gdzie zajmowałam się obsługą i administracją w języku niemieckim oraz pasja uczenia pozwolą mi prowadzić skuteczne i atrakcyjne kursy w firmach. Potrafię określić potrzeby firmy i jej współpracowników i opracować odpowiedni program kursu.
Jestem również skutecznym korepetytorem, który pokazuje, że opanowanie języka niemieckiego jest możliwe. |
|
555 |
AlinaM |
niemiecki |
Brak informacji |
|
556 |
aliagi27 |
niemiecki |
Brak informacji |
|
557 |
alfa445 |
niemiecki |
nauczyciel mianowany i tłumacz j. niemieckiego
atuty: profesjonalizm,kreatywność, innowacyjność, umiejętność motywowania do nauki, dostrzeganie w uczniu człowieka wraz z jego słabościami i mocnymi stronami
|
|
558 |
Alexsokolowska |
niemiecki |
Brak informacji |
|
559 |
alexandra.alexandra |
niemiecki |
Umiejętności i kompetencje społeczne: umiejętność swobodnego nawiązywania kontaktów, otwartość w kontaktach społecznych
Umiejętności i kompetencje organizacyjne: umiejętność pracy w zespole, umiejętność bardzo dobrej organizacji czasu, zdolność kierowania grupą, umiejętności negocjacyjne
Inne umiejętności i kompetencje: cierpliwość, sumienność, punktualność, poczucie obowiązku, konkretnei rzeczowe podejście do zadania, szeroki wachlarz zainteresowań, otwartość na nowe doświadczenia |
|
560 |
Aleman12 |
niemiecki |
Brak informacji |
|
|